De TaPas Vragenlijst klopt als een bus...

Written by admin On the 0 Comments

Na zes jaar actief in de steigers te hebben gestaan binnen de context van een heel bijzonder overheidsbedrijf in het creëren van een eigentijds HR-beleid, het blijvend motiveren van 4 generaties, werken op waardegedreven leiderschap, organisatieontwikkeling en een tal van andere grote en kleine werven, voelde ik dat de energie die de voorbije jaren steeds spontaan in me opborrelde plots ophield, alsof de bron was opgedroogd.

Aangezien burn-out voor mij, met mijn temperament, helemaal geen optie was, ben ik via een traject personal coaching op zoek gegaan naar de oorzaak van dit lek.

Toen Kris mij vroeg om de TaPas Vragenlijst af te leggen, een tool die talenten, passies alsook de hierbij horende energiebalans en de onderliggende drivers in kaart brengt, was ik benieuwd of de resultaten van de tool in overeenstemming zouden staan met het bewustwordingsproces dat tijdens de personal coaching tot stand was gekomen. En effectief – het was glashelder. Tot mijn grote verbazing klopte de TaPas Vragenlijst als een bus.

Vooral de sprekende manier waarop de resultaten in grafiek worden gezet, samen met de analyse van de assessor, zetten een scherpe foto neer van mijn grote energielek. Daar was ie, onomstootbaar, één van de drivers die mijn leven al altijd had beheerst en zo diepgeworteld zit dat hij met mij aan de haal ging.

Bedankt alvast, TaPas-team, voor dit inzicht. Vanaf hier ga ik bewust aan de slag in het hervinden van een nieuw evenwicht.

Petra Vandendriessche, Human Resources Domain Manager Lotto
0